Многократный выбор решения при наличии одной из форм принципа гарантированного результата - Михалевич, В.М. (Доповіді НАН України, 2011)
Розглядається задача багатократного вибору в системі прийняття рішень, ситуація в якій описується необаєсівською моделлю з досить природними правилами вибору рішення, одне з яких можна інтерпретувати як деяку форму принципу гарантованого результату. We consider the problem of multiple decision choices, whose situation is described by the neo-bayesian model with rather natural rules of choosing a solution, one of which can be interpreted as some form of the principle of guaranteed result.