Зустрічі чи зіткнення української філології із західними методологічними стратегіями - Фізер, І. (Слово і Час, 2006)
Доповідь, виголошена 29 червня 2005 р. на 24-й українознавчій конференції в Іллінойському університеті (м. Шампейн, штат Іллінойс, США).