Рубаї в українській поезії - Залізняк, Б. (Слово і Час, 2006)
Рецензія на монографію: Сьомочкіна Олена. Рубаї в українській поезії: від канонізованої строфи до поліжанру. Монографія. - ІС: КиМУ, 2005. - 252 с.