Петро Одарченко (Слово і Час, 2006)
Із Вашингтона надійшла сумна звістка: 12 березня ц.р. на 103 році життя помер один із патріархів української науки, визначний літературознавець, дійсний член УВАН і Наукового товариства ім. Шевченка у США, почесний доктор філософії Національного університету “Києво-Могилянська академія” Петро Васильович Одарченко.