Оптимизация секвенциальных исчислений для конечнозначных логик с определителем равенства - Пынько, А.П. (Доповіді НАН України, 2011)
Запропоновано ефективну процедуру мінімізації числа засновків правил введення секвенційних числень для пропозиційних скінченнозначних логік з визначником рівності. An effective procedure of minimization of the number of premises for the introduction rules of sequent calculi for propositional finitely-valued logics with equality determinant is proposed.