Застосування розділяючого перетворення в одній задачі про неперетинні області - Заболотний, Я.В. (Доповіді НАН України, 2011)
Розглянуто відому гіпотезу В.М. Дубиніна про неперетинні області на комплексній площині і знайдено її розв'язок для γ≤^4√n. We consider the well-known Dubinin hypothesis on nonoverlapping domains in the complex plane and give a solution of this problem for γ≤^4√n.