Про перспективи гідроенергетики в Україні та вибір варіанту розвитку Дніпровського каскаду з врахуванням ризику - Стефанишин, Д.В. (Гідроенергетика України, 2010)
Аналізуються перспективи розвитку гідроенергетики в Україні в світлі світових тенденцій освоєння гідроресурсів та наводяться результати порівняння модельних варіантів розвитку Дніпровського каскаду гідроелектростанцій на перспективу з врахуванням ризику