Протистояння в Україні навколо вступу до НАТО: витоки і причини - Газін, В.П. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті з’ясовуються й аналізуються суспільні явища та причини, які перешкоджають Україні інтегруватися в євроатлантичні структури. Автор аргументовано доводить, що членство України в НАТО — єдина альтернатива серед усіх пропонованих, здатна реально забезпечити безпеку країни. The public phenomena and reasons which hinder to Ukraine to be integrated in euroatlantical structures turn out in the article and analyzed. An author proves argued, that membership of Ukraine in NATO is the unique alternative among all offered, able really to provide safety of country.