Українські землі в російських геополітичних кодах розвитку - Ігнатьєва, Т.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
Використовуючи теорію геополітичної парадигми і коду, з’ясовується процес формування російського геополітичного коду та місця в ньому українських земель.