Аналіз політичних технологій тоталітарного режиму - Вонсович, С.Г. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті здійснено аналіз політичних технологій у тоталітарних режимах, простежено специфічні маніпуляції людською свідомістю. The article series analysis and application of technology in political regimes. Traced specific technology ideological brain washing.