Особливості стартової ситуації демократичного транзиту в Україні та Польщі - Кобильник, В.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті проаналізовано особливості демократичного транзиту в Україні та Польщі, здійснено порівняння умов для успішного проведення процесу розбудови демократії і ринкової економіки. The article analyzes the peculiarities of Democratic Transition in Poland and Ukraine, making comparison of the conditions for the success of the process of building democracy and market economy.