Давньогрецький поліс в контексті соціально-політичних поглядів Платона та Аристотеля - Найчук, А.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті здійснено аналіз соціально-політичних засад розбудови грецького поліса в контексті поглядів Платона та Аристотеля. In this article accomplishes analyses of social and political bases of Greek polis development in the context of Platoon’s and Aristotle’s views.