Формування аграрних програм українських соціалістичних партій Наддніпрянщини на початку ХХ ст. - Федьков, О.М.; Дубінський, В.А. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті висвітлюється процес виникнення та становлення аграрних програм українських соціалістичних партій в підросійській Україні. Здійснюється аналіз проектів програм РУП, УСП та УСДС, їхніх газет і брошур, що були поширені напередодні та в роки революції 1905-1907 рр. In the article the process of origin and becoming of the agrarian programs of Ukrainian socialistic parties lights up in Ukraine. The analysis of projects of the programs of RUP is carried out, USP and USDS, their newspapers and brochures which were widespread the day before and in the years of revolution 1905-1907