Етнонаціональні та правові аспекти політики самодержавства в регулюванні рекрутської повинності населення Правобережжя - Сидорук, С.А. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
В статті зроблена спроба висвітлити особливості організації та правового регулювання рекрутської повинності населення Правобережної України за його етнічними та національними ознаками. In the article the done attempt to rotten the features of organization and legal adjusting of recruit obligation of population of Right-bank Ukraine ethnic and national signs.