Тема зради в дискурсі національних інтересів України: ґенеза та ефект - Лісничук, О.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті аналізується формування бачення “зради національних інтересів” у політичній комунікації сучасної Україні. Визначається походження, динаміка, особливості цього процесу. Автор приходить до висновку, що надмірна експлуатація цієї теми в дискурсі національних інтересів може розглядатися як своєрідний виклик національній безпеці України. Establishing the vision of «betrayal of national interests» in the political communication of modern Ukraine is analyzed in the article. The origins, dynamics, peculiarities of this process are determined. The author comes to the conclusion that the overexploitation of this theme in the discourse of national interests may be considered as a peculiar challenge to the national security of Ukraine.