Роль українських мас-медіа у творенні національного історичного наративу - Кулик, В.М. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті розглядається українська специфіка медійного відтворення української ідентичності, аналізуються чинники, що впливають на цей процес. In article Ukrainian specifics media play Ukrainian identity, examines factors that influence this process.