Специфіка використання лобістських технологій у Кабінеті Міністрів України - Горбняк, О.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
В статті подається дослідницький матеріал, присвячений проблемі феномену політичного лобізму і його технологій, що в громадській свідомості сприймається неоднозначно. Робиться спроба проаналізувати лобізм як інститут системи представництва інтересі, засіб впливу на здійснення державної політики. The article is a research paper on the phenomenon of political lobbying and its technology in the public consciousness is perceived ambiguously. The attempt to analyze how lobbying Institute WebBuilder Please representation of interests, means impact on public policy.