Абсентеїзм як тип електоральної поведінки - Бучин, М.А. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
В статті досліджується абсентеїзм як різновид електоральної поведінки громадян. Автор аналізує різні моделі електоральної поведінки та виводить фактори, що визначають рівень абсентеїзму під час виборчих кампаній. Також здійснено типологію абсентеїзму та визначено його вплив на демократизацію суспільства. The paper investigates absenteeism as a kind of electoral behavior of citizens. The author examines various models of electoral behavior and output factors that determine the level of absenteeism during election campaigns. The typology of absenteeism is also carried out and his influence is certain on democratization of society.