Світовий та вітчизняний досвід мовного дискурсу - Ковач, Л.Л. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
У статті здійснено наукове узагальнення мовної проблематики в працях зарубіжних і українських вчених. Розкрито роль мови в житті суспільства, утвердженні політичної стабільності та єдності держави. The article deals with the analysis the theme of language in the scholary foreign and Ukrainian works. The language role in the life of society, political stability and the state unity are described.