Стан та проблеми розвитку лісової сертифікації в Україні - Бондарук, Г.В.; Букша, І.Ф. (Науково-виробниче видання “Лісовий журнал”, 2011)
Проаналізовано існуючі в Україні механізми досягнення сталого ведення лісового господарства, зокрема, лісову сертифікацію – фактори, що сприяють її розвитку, та проблеми, що виникають при її практичному втіленні. Пропонуються заходи зі сприяння подальшому розвитку лісової сертифікації в Україні. Проанализированы существующие в Украине механизмы достижения устойчивого ведения лесного хозяйства, в частности, лесная сертификация – факторы, содействующие её развитию, и трудности, возникающие при её практической реализации. Предлагаются мероприятия по содействию дальнейшего развития лесной сертификации в Украине. Existing in Ukraine mechanisms to reach the sustainable forest management, in particular forest certification – incentive factors and difficulties for its practical implementation – are analyzed. Promoting measures for forest certification development in Ukraine are proposed.