Методика визначення відносної міцності зубчастого з’єднання заготовок з MDF - Коваль, Л.І.; Гайда, С.В.; Удовицький, О.М. (Науково-виробниче видання "Лісовий журнал", 2011)
Розроблено методику визначення необхідної міцності зубчастого шипового з’єднання заготовок із MDF, наведено схеми навантаження погонажу та епюру поперечних сил і згинальних моментів. Разработана методика определения необходимой прочности зубчатого соединения заготовок из MDF, приведены схемы нагрузки погонажа и эпюра поперечных сил и изгибающих моментов. The method of determination of necessary strength of MDF blanks finger-joints is developed, the charts of loading of linear elements and epure of transversal forces and bending moments are resulted.