Київ у дзеркалі часу - Вергунов, В. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2007)
Рец. на кн.: Київ: Історико-біографічний енциклопедичний довідник / Ін-т гуманітарних досліджень Української академії наук; Г. Ю. Івакін, М. Б. Кальницький, Ю. В. Павленко, О. Ю. Храмов, Ю. О. Храмов; Відп. ред. Ю. О. Храмов. – К.: Фенікс, 2007.
– 1120 с.: іл.