Погружение на „Тистлегорм” - Гончаров, А.Н. (Підводні дослідження: Археологія. Історія. Дайвінг, 2011)
Продолжая тему военных потерь 1941 года, публикуем фрагмент книги кандидата биологических наук А.Н.Гончарова о приключениях клуба «Корифена» на Красном море. Речь идет о посещении донецкими дайверами останков английского судна «Тистлегорм», потопленного немецкими бомбардировщиками 6 октября 1941 года. Продовжуючи тему військових втрат 1941 року, публікуємо фрагмент книги кандидата біологічних наук А.Н.Гончарова про пригоди клубу «Корифена» на Червоному морі. Йдеться про відвідання донецькими дайверами останків англійського судна «Тістлегорм», потопленого німецькими бомбардувальниками 6 жовтня 1941 року. Continuing the theme of army losses in 1941, we publish the fragment of the book by the Candidate of Biological Sciences A.N.Goncharov about the adventures of the club “Corifena” at the Red sea. It tells about the visit of the remains of the British ship “Tistlegorm” by Donetsk divers. The ship was sunk by German bombers on October, 6, 1941.