Пріоритети розвитку інформаційного права України - Марущак, А.І. (Інформація і право, 2011)
Щодо визначення пріоритетних напрямів досліджень інформаційного права України. Относительно определения приоритетных направлений исследований информационного права Украины. As to determination of priority trends of researching the data protection law of Ukraine.