Феномен “інформаційного суспільства” як об’єкт наукового дослідження - Новицький, А.M. (Інформація і право, 2011)
До питання наукових підходів та методів у дослідженнях інформаційного суспільства. К вопросу научных подходов и методов в исследованиях информационного общества. In regard to scientific approaches and methods of researching the information society.