Мас-медіа право в інформаційному суспільстві - Цимбалюк, В.С. (Інформація і право, 2011)
Щодо визначення сутності та змісту мас-медіа права в інформаційному суспільстві як підгалузі у спеціальній частині інформаційного права. Относительно определения сущности и содержания мас-медиа права в информационном обществе как подотрасли в специальной части информационного права. On the definition of the essence and content of mass media rights in the information society as a subsector in a special part of data protection law.