Зв’язок з громадськістю як стратегічний менеджмент комунікацій - Березенко, В.М. (Інформація і право, 2011)
Про врахування системного характеру комунікації, що зумовлює активну взаємодію елементів комунікаційного менеджменту. Об учете системного характера коммуникации, что предопределяет активное взаимодействие элементов коммуникационного менеджмента. On the account of system character of communication, that leads to active cooperation of elements of communication management.