Інститути громадянського суспільства як засіб реалізації державної політики у сфері інформаційної безпеки України - Поляруш, О.О. (Інформація і право, 2011)
Про роль інститутів громадянського суспільства у процесі реалізації державної політики у сфері забезпечення інформаційної безпеки України. О роли институтов гражданского общества в процессе реализации государственной политики в сфере обеспечения информационной безопасности Украины. On the role of public society institutes in the process of realization of state policy in the sphere of securing the informational security of Ukraine.