Соціальне моделювання – один з базових сучасних засобів забезпечення національної безпеки - Фурашев, В.М.; Ланде, Д.В. (Інформація і право, 2011)
Оцінка, перспективи розвитку та роль і місце наукової дисципліни “соціальне моделювання” в системі забезпечення національної безпеки. Оценка, перспективы развития, роль и место научной дисциплины “социальное моделирование” в системе обеспечения национальной безопасности. Estimation, prospects of development, role and place of scientific discipline “social modeling” in the system of providing the national safety.