Пам’яті Івана Фізера - Гундорова, Т. (Слово і Час, 2007)
Співробітники Інституту літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України,
редакція журналу “Слово і Час” глибоко сумують разом з усіма, хто
знав і шанував відомого вченого, чуйну людину, справжнього українця,
іноземного члена Національної академії наук України Івана Михайловича
Фізера, який відійшов у вічність у серпні цього року, і висловлюють
співчуття його рідним та близьким.