Нова праця напередодні ювілею автора - Назарук, В.; Соболь, В.; Якубовська-Кравчик, К. (Слово і Час, 2007)
Рецензія на книгу: S.Kozak. Z dziejow Ukrainy: Religia. Kultura. Mysl spoleczna: Studia i szkice. – Warszawa: Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, 2006. – 378 s.