Новини науки (Вісник НАН України, 2012)
Дослідники з Гамбурзького технічного університету та Кільського університету імені Крістіана Альбрехта створили найлегший у світі твердий матеріал — аерографіт.
Учені під керівництвом нобелівського лауреата Костянтина Новосьолова зафіксували процес самовідновлення структури графену.
Група учених із Університету Коннектикуту розробила дешеву систему детектування раку на основі вуглецевих нанотрубок.