Із зали засідань Президії НАН України (12 вересня 2012 року) (Вісник НАН України, 2012)
На черговому засіданні Президії НАН України 12 вересня 2012 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: інформація про зміни в нормативно-правовій базі України у сфері державних закупівель (доповідач — академік НАН України В.П. Семиноженко); про наукову та науково-організаційну діяльність Інституту хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України (доповідач — академік НАН України М.Т. Картель); наноматеріали та нанорідини для енергетики (доповідач — академік НАН України Б.І. Бондаренко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); кадрові та поточні питання.