Про особливості роботи з електронними інформаційними ресурсами - Фурашев, О.В. (Інформація і право, 2011)
Щодо визначення напрямів зменшення трафіку передачі даних при збереженні обсягу переданої інформації. Об определении направлений уменьшения трафика передачи данных при сохранении объема передаваемой информации. As to determination of main directions in decreasing of data transmission traffic when the volume of transmitted information is saved.