Доступ до електронно-інформаційної інфраструктури та технологій в Україні - Баєв, О.О. (Інформація і право, 2011)
Про подальший розвиток електронно-інформаційної інфраструктури в Україні. О дальнейшем развитии электронно-информационной инфраструктуры в Украине. On further development of electronic-informative infrastructure in Ukraine.