До порядку автоматизованого документообігу у розподілі судових справ - Саранюк, В.І. (Інформація і право, 2011)
Про переведення розподілу судових справ із автоматичного у автоматизований режим. О переводе распределения судебных дел из автоматического в автоматизированный режим. On transfer of distributing of legal cases from automatic mode into the automated one.