Удосконалення правового регулювання мовлення - Баранов, О.А. (Інформація і право, 2011)
Про удосконалення правових механізмів доступу на ринок мовлення в умовах гармонізації вітчизняного законодавства з європейськими нормативними документами. Об усовершенствовании правовых механизмов доступа на рынок вещания в условиях гармонизации отечественного законодательства с европейскими нормативными документами. On improvement of law mechanisms of access to broadcasting market in the conditions of harmonization domestic legislation with the European normative documents.