Захист суспільної моралі в інформаційному суспільстві - Новицька, Н.Б. (Інформація і право, 2011)
До питання ролі держави та її інституцій в захисті суспільної моралі, в удосконаленні чинного законодавства з питань захисту суспільної моралі. К вопросу роли государства и его институций в защите общественной морали, в усовершенствовании действующего законодательства по вопросам защиты общественной морали. As to the role of the state and its institutions in the protection of social morality, in improvement of current legislation on protection of social morality.