Зміст службової інформації як нового виду інформації з обмеженим доступом - Касперський, І.П. (Інформація і право, 2011)
У статті визначено критерії та напрями розвитку правового забезпечення службової інформації як нового виду інформації з обмеженим доступом. В статье определены критерии и направления развития правового обеспечения служебной информации как нового вида информации с ограниченным доступом. The article determines the criteria and directions of development of legal providing of ordering information as a new kind of restricted data.