Правові проблеми регулювання інформаційної діяльності у сфері державного управління - Яременко, О.І. (Інформація і право, 2011)
Щодо теоретико-правових проблем регулювання інформаційної діяльності у сфері державного управління. О теоретико-правовых проблемах регулирования информационной деятельности в сфере государственного управления. On the theoretically-legal problems of information activities regulation in the field of public administration.