Інформаційне забезпечення діяльності третейських судів в Україні - Литвин, Н.А. (Інформація і право, 2011)
До питання аналізу міжнародних стандартів діяльності третейських судів та удосконалення інформаційного забезпечення. К вопросу анализа международных стандартов деятельности третейских судов и усовершенствования информационного обеспечения. As to the issues of analysis of international standards of arbitration activities and improvement of informative support.