Використання генетично-модифікованих організмів у сільськогосподарському виробництві: інформаційно-правовий аспект - Бугера, С.І. (Інформація і право, 2011)
Про вдосконалення інформаційно-правового забезпечення споживачів сільськогосподарської продукції щодо її якості у випадку використання у виробничих процесах генетично-модифікованих організмів. Об усовершенствовании информационно-правового обеспечения потребителей сельскохозяйственной продукции относительно ее качества в случае использования в производственных процессах генетически модифицированных организмов. On improvement of informative legal support of agricultural goods customers related to their quality in case of using genetically modified object in production processes.