Правове забезпечення національного книговидання у контексті міжнародного досвіду - Бондар, Ю.В. (Інформація і право, 2011)
У статті розглядається досвід правового забезпечення інформаційної сфери, зокрема національного книговидання, в різних країнах, аналізується ґенеза та актуальний стан видавничої справи в Україні. В статье рассматривается опыт правового обеспечения информационной сферы, в частности национального книгоиздания, в разных странах, анализируется генезис и актуальное состояние издательского дела в Украине. The article considers the experience of legal groundwork of information sphere, in particular national book industry, analyses the genesis and relevant state of publishing in Ukraine.