Криза та кризовий менеджмент у сфері паблік рилешнз: конкретизація понять - Гусак, О.П. (Інформація і право, 2011)
У статті аналізуються поняття “кризи” та “кризового менеджменту”, розглядаються особливості кризового менеджменту як напряму ПР. В статье анализируються понятия “кризис” и “кризисный менеджмент”, рассматриваются особенности кризисного менеджмента как направления ПР. The article analyses the concept “crisis” and “crisis management”, considers the peculiarities of crisis management as PR area.