Питання класифікації та розпізнавання інформації при побудові інформаційно-аналітичних систем - Ланде, Д.В.; Фурашев, В.М. (Інформація і право, 2011)
Методологічні підходи до класифікації та розпізнавання інформації при побудові автоматизованих інформаційно-аналітичних систем. Методологические подходы к классификации и распознаванию информации при создании автоматизированных информационно-аналитических систем. The methodological approaches to classification and recognition of information when creating automated informative- analytical systems.