Досвід створення та функціонування Державної системи правової інформації Республіки Білорусь - Антоненко, С.А. (Інформація і право, 2011)
Щодо досвіду створення та особливостей функціонування білоруської моделі державної системи правової інформації. Относительно опыта создания и особенностей функционирования белорусской модели государственной системы правовой информации. In relation to the experience of foundation and Рeculiarities of the Belorussia model state system of the legal information functioning.