Міжнародна конференція від 26 травня 2011 року на тему: “Інформаційні технології і безпека. Проблеми наукового і правового забезпечення кибербезпекі в сучасному світі” (Інформація і право, 2011)
26 травня 2011 року Інститутом проблем реєстрації інформації НАН України, Науково-дослідним центром правової інформатики НАПрН України і Національним інститутом стратегічних досліджень при Президентові України була проведена Міжнародна конференція на тему “Інформаційні технології і безпека. Проблеми наукового і правового забезпечення кибербезпеки в сучасному світі”