Неурядова старшина Чернігівського полку за присягами XVII - XVIII ст. - Кривошея, І. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Уперше публікується вибірка з присяг Чернігівського полку ХVII-XVIII ст., яка містить імена урядників та неурядової старшини полку. Особливо цінними є списки неурядової старшини полку за 1676 і 1682 рр. Впервые публикуется выборка из присяг Черниговского полка XVII-XVIII ст., которая содержит имена урядников и неурядовой старшины полка. Особенно ценными являются списки неурядовой старшины полка за 1676 и 1682 гг. The extraction from Oaths of Allegiance of Chernigov Regiment in XVII-XVIII is published for the first time. It contains the names of “uradnyky” and “neuradovaya starshyna” of the regiment. The registers of “neuradovaya starshyna”of regiment in 1676 and 1682 are especially valuable.