Українська діаспора Кабардино-Балкарії - Дзагалов, А. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Кабардино-Балкарська республіка – суб’єкт Російської Федерації. За даними статистичного управління за 2000 рік, у республіці проживало близько 15 тисяч етнічних українців. З них в Нальчику - 5725 чоловік.