Ступак Ф. Я. Благодійність та суспільна опіка в Україні (кінець XVIII -початок ХХ ст.) - Васильчук, Г. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Рецензія на книгу: Ступак Ф.Я. Благодійність та суспільна опіка в Україні (кінець XVIII – початок ХХ ст.). – Київ: Видавництво Інституту історії України НАН України. 2009. – 269 с.